FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

PREV
NEXT

STORITVE

Obdelava kovin

Nudimo razrez in krivljenje pločevine do debeline 4 mm in dolžine 2500mm, ovijanje in krivljenje cevi različnih dimenzij in presekov, varjenje aluminija, inoxa in železa (TIG, MIG, MAG, elektro obločno, plamensko).

Krivljenje

Pri nas so vam na voljo usluge krivljenja na povsem novem numerično krmiljenem krivilnem stroju proizvajalca Gasparini, ki premore krivljenje pločevine do debeline 6 mm in dolžine 3000 mm. 5-osni zadnji prislon nam omogoča krivljenje konusov.

Prebijanje oziroma izsekovanje

Nudimo storitve na novem CNC izsekovalnem stroju znamke Technology. Z njim lahko obdelujemo pločevino debeline do 6 mm in maksimalnih dimenzij 2000×4000 mm. Izsekujemo lahko konture najrazličnejših oblik in zahtevnosti.

Površinske obdelava: peskanje, brušenje, poliranje

Izdelujemo raznovrstne konstrukcije stavb, nadstreškov, stopnišč, ograj, ipd., pri čemer vam tudi strokovno svetujemo. Vaše zamisli po želji tudi konstruiramo in oblikujemo.

Prašno lakiranje

Izdelujemo raznovrstne konstrukcije stavb, nadstreškov, stopnišč, ograj, ipd., pri čemer vam tudi strokovno svetujemo. Vaše zamisli po želji tudi konstruiramo in oblikujemo.

CNC rezkanje

Naše storitve obsegajo tudi rezkanje vseh vrst materialov, od aluminija in jekla, pa do titana, prav tako pa kompozitnih materialov, lesa in raznih umetnih mas. Obdelovanje kovin ali lesa s strojem z rezkarji opravljamo s strojem HAAS VF5SS dimenzij 1270x660x635 mm obdelovalne površine.

CNC struženje

Na področju mehanske obdelave kovin oziroma CNC struženja imamo večletne izkušnje. Nudimo obdelavo večine materialov, ki se uporabljajo v kovinski industriji. CNC struženje vseh materialov (aluminij, jeklo, titan, medena …) opravljamo na stroju priznane znamke HAAS TL2 do fi 200 mm in dolžine 1000 mm.

3D modeliranje

S pomočjo 3D modeliranja uresničujemo vaše ideje, pomagamo pri razvoju želenih produktov ter olajšamo njihovo izdelavo, na željo pa poskrbimo tudi za samo izdelavo. Zaupajte nam vašo zamisel in z našo pomočjo boste na enem mestu hitro in kakovostno prišli od ideje do izdelka. Prototip boste lahko prijeli v roke in si tako lažje predstavljali, kako bo videti končni produkt.
Uporabljamo programsko opremo CREO.

Pulti in mize

Izdelujemo (kuhinjske) pulte in mize, ki bodo osvežili ali popolnoma spremenili videz vašega doma. Uporabljamo različne materiale, od modernih kovin do večno elegantnega lesa najboljše kakovosti. Osnovna dimenzija plošč je 2000x1000x800 mm. Pokličite nas in skupaj se bomo dogovorili o želeni velikosti, materialu in datumu dostave.

TOP