FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

PREV
NEXT

IZDELUJEMO

Kovinski podboji

Suhomontažni podboji

Suhomontažne podboje lahko uporabimo pri vseh vrstah sten (zidu). Podboje vstavimo po končanih zidarskih in obrtniških delih, torej takrat, ko je zid že obdelan. V steni moramo pustiti zidarsko odprtino Z2 in Z3.
Glede na debelino stene izberemo ustrezni tip podboja. Stena je lahko do 2cm debelejša od nazivne mere, saj je podboj sestavljen iz dveh delov.

Mokromontažni podboji

Mokromontažne podboje vgrajujemo pri klasični gradnji z gradbenim materialom in ometom. Vgradimo jih lahko takoj pri zidanju ali pa pustimo v zidu odprtine, v katere vstavljamo podboje, nato zid obdelamo. Podboj utrdimo s sidri, ki jih zazidamo. Ta vrsta podbojev je posebno primerna za vgraditev v stene iz mavca, siporeksa ...

Podboji z nadsvetlobo in obsvetlobo

Zastekljeni obsvetlobni in nadsvetlobni elementi ob vratih poskrbijo za atraktiven celosten videz doma. Osnova vrat z obsvetlobo ali nadsvetlobo so posebni podboji. Naše podjetje poskrbi za podboje vseh oblik obsvetlobnih in nadsvetlobnih vrat.

Podboji drsnih vrat

Podboje za drsna vrata vgrajujemo pri vseh vrstah gradenj, kjer se montirajo drsna vrata. Podboj objame celotno debelino stene, tako je obdelan rob vratne odprtine v celoti.

Nasadila

Po naročilu dobavljamo različne tipe nasadil za kovinske podboje in vratna krila. Standardno so kovinski podboji izdelani na dve nasadili. Nudimo končno obdelavo nasadil:

  • cinkanje
  • nikljanje
  • prašno barvanje po RAL-u

Tesnenje

V utor podboja se pri montaži vstavi tesnilo, da se vrata lahko zapirajo in da tesnijo. Poleg tesnila za krila prilagodimo tudi tesnila za steklo pri podbojih z nadsvetlobo. Barve, ki so na voljo so črna, bela, siva in RAL.

 

Ograje

Specializirani smo za izdelavo in montažo najrazličnejših unikatnih oblik ograj iz inoxa, aluminija ali jekla. Pri tem uporabljamo najnovejše CNC tehnologije za obdelavo nerjavnega materiala. Ograje izdelujemo tudi po projektu naročnika.

TOP